Industri nyheter

Ulike typer brannalarmkabler

2021-09-15
Brannslokkingskabelentar i bruk en ny type oksygenisolering
Flammehemmende og ildfaste materialer har egenskapene til ikke-smeltende, ikke-oppløselige, ikke-forsinket forbrenning, lite røyk, lavt halogen og lav toksisitet. Når kabelen møter en flamme, vil de tidligere myke metallforbindelsene omdannes til uløselige metalloksider og vann, som blokkerer invasjonen av varmt oksygen på det indre isolasjonslaget, slik at det indre isolasjonslaget ikke kan brenne, og oksygenisolasjonslaget vil varmes opp for å separere det krystallinske vannet, Absorber en stor mengde latent fordampningsvarme, noe som i stor grad vil redusere temperaturen på brennbare materialer i det ytre laget. Kabelen i brann vil slukke seg selv (flammen er 950-1000 ℃).

Flammehemmende ogbrannsikre ledninger og kablerofte brukt i brannfordelingslinjer
Under brannforhold skal det elektriske slokkeutstyret sikre en viss arbeidstid for å lette rømning av personell og brannslukking, noe som er hevet over tvil. Canadas nasjonale bygningsreglement fastsetter at i bygninger med en høyde over 18m skal det leveres nødstrømforsyning som kan fungere i 2 timer under full belastning, og kabelen for alarm- og kommunikasjonssystemet skal kunne motstå brannangrep direkte i 1H. . Australsk as2293-standard krever at hovedmater- og grenmaterkabelen for nødevakueringsbelysning skal kunne fungere i 2 timer, og den siste grenkretsen skal nå 15 min. Når vanlige kabler, flammehemmende kabler og brannhemmende kabler legges i det fri og gjennom stålrør og påføres brannhemmende belegg, når deres kontinuerlige strømforsyningstid ikke 30 minutter, noe som er ugunstig for strømforsyningen til brann- kamputstyr med lang strømforsyningstid, som brannkontrollrom, brannvannpumpe, brannheis, røykkontrollanlegg og så videre.

Hva erflammehemmende ledning og kabel
Flammehemmende ledninger og kabler er ledninger og kabler med evnen til å forhindre eller forsinke forekomsten eller spredningen av flamme, det vil si at under de spesifiserte testforholdene brennes ledninger og kabler. Etter fjerning av brannkilden er spredningen av flamme på ledninger og kabler kun innenfor det begrensede området og kan slukkes av seg selv. Flammehemmende ledninger og kabler er ikke ubrennbare kabler, men flammehemmende materialer tilføres isolasjonslaget og kappelaget, slik at kabelen ikke skal forsinke forbrenningen i brannen. Når den eksterne brannkilden forsvinner, vil den slukke seg selv etter en viss tid. Graden av flammehemmende ledninger og kabler er delt inn i fire kvaliteter: flammehemmende grad I, flammehemmende grad II, flammehemmende grad III og flammehemmende grad IV. hver klasse er delt inn i klasse A, klasse B og klasse C i henhold til kategorien flammehemmende prøver, heretter referert til som Za (flammehemmende klasse a), ZB (flammehemmende klasse B) og ZC (flammehemmende middel). klasse C)

Hva er brannsikker ledning og kabel
Brannbestandige ledninger og kabler testes for brannmotstand under den angitte brannkilden og tiden, og har evnen til kraftoverføring og drift under den angitte tilstanden, det vil si at de kan sikre linjens integritet. Brannsikre kabler kan opprettholde normal drift av ledningen i en viss tid, og brukes hovedsakelig i viktige anledninger hvor normal kraftoverføring må garanteres under brannforhold. Brannsikre kabler må bruke kobberledere med en merkespenning på 0 . 6 / 1,0kv og under har isolasjonslaget brannmotstandsegenskaper, ellers skal det settes et brannsikkert lag på lederen eller kabelkjernen. Det brannsikre laget er vanligvis direkte pakket inn med flerlags brannsikkert glimmertape, som er et uorganisk isolasjonsmateriale sammensatt av glassfiber, glimmerpulver og silikat. Materialet kan sintres til en hard og tett isolator festet til overflaten av lederen i tilfelle brann for å sikre normal drift av ledningen under brannforhold.

Hva er spesiell ledning og kabel
Spesielle ledninger og kabler refererer til spesielle ledninger og kabler med halogenfri, lite røyk, giftfri, høy temperaturmotstand, strålingsmotstand og andre egenskaper, som brukes i spesielle miljøer eller spesielle formål. For tiden er hovedproduktene ikke-giftige og lavt røykfylte ledninger og kabler, og toksisiteten frigjort av halogenholdige kabler i brann er veldig forferdelig. Hvis toksisiteten til gasskonsentrasjonen som kan forårsake død i løpet av 30 minutter bestemmes til 1, så er toksisiteten til PVC svært høy. Toksisitetsindeksen er 15,01, mens toksisitetsindeksen for halogenfri polyolefin er 0,79. Ved brann gjør den sterke røyken at ofrene ikke klarer å skille retningen, og dermed forlenger oppholdstiden i brannen.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept